Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЛидерът на Движение 21 Татяна Дончева се изказа

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЛидерът на Движение 21 Татяна Дончева се изказа
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Борисов е като ученик, който не може да се справи с класното, и просто отсъства

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ "

Лидерът на " Движение 21 " Татяна Дончева се изрече остро против Бойко Борисов, който довечера вместо да е в Брюксел, е бил видян да играе футбол с другари в " Дианабад " в София.

" Не може да се сещаме на 20-ата година от появяването на Бойко Борисов в българската политика, да откриваме, че той може да ръководи едно футболно отборче. Като кмет на София ходеше да рита мач, като министър-председател върви да рита мач, вместо да работи. Благодарение на крастата му Витоша (Бистрица) влезе в " А " група, игра три сезона, за сметка на хора, които очевидно развиват футбола. Той игра всевъзможни мачове, в които пребиваха дузпи, правеха се на маймуни, даже четвъртите в света. Имаше една година когато му хрумна, че ще стане футболист на България, само че Христо Стоичков отхвърли да му даде премията. Весела Лечева провежда това съревнование. Помня един мач с Борис Бекер, когато в третия сет стартира публиката да свирка, тъй като искаше да гледа Бекер, а не Борисов ", сподели тя в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ ".

" Какво е направил този човек за 20 години бедна ни е фантазията, ние още не знаем. Не знаем положението на хазната, на администрацията, както и на един куп други простотии, които ще се изсипят върху главата на идващите, уповавам се, естествени хора, които ще влязат вътре в ръководството. Затова ние час по-скоро тая работа да я изметем и да се постараем най-малко 50-100 години напред да нямаме историческа преживелица. Когато ни трябват 20 години, за това да установим, че един еднокнижен човек, прочел единствено едно Винету, пожарникар, експерт по дължината на маркуча, ще ни ръководи 20 години и на 20-ата ще се сетим, че той може да ръководи един футболен тим за мачле. Той е като един възпитаник, който не може да се приготви за класно - дали с частни уроци, дали с пищов, не може да реши класното по математика, и той просто отсъства. Даже не разчита, че би трябвало да си извади здравно, че е болен от Ковид, да си измисли нещо като Тръмп да бяга от спор. Не, той просто не е в Брюксел. Орбан да вземем за пример е в час, той знае какво да прави и ги респектира ", съобщи още Дончева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР